Arrangement

High Beer

 

High Beer Diner Deluxe (39,50) 

Met gepaste trots presenteert Slagroom Eten & Drinken onze vernieuwde High Beer! Nadat onze bierkaart in de afgelopen twee jaar een ware transformatie heeft ondergaan, kon onze High Beer niet achterblijven.

Niet voor niets blijven wij, als één van de voorlopers op High Beer-gebied, graag vernieuwen. Iedere keer dat je een High Beer bij ons zult doen, kun je kennis maken met nieuwe bieren en smaaksensaties. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal glazen speciaalbier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elk speciaalbier vertelt onze kenner en liefhebber een verhaal, passend bij het bier dat wordt geproefd.

Naast vijf glazen speciaalbier van onze kenners, serveert onze keuken ook een volwaardig 3-gangendiner, speciaal geselecteerd voor onze High Beer.

Meer mogelijkheden?
Jazeker! Wij bieden onze High Beer vegetarisch, non-alcoholisch of glutenvrij* aan! Wij passen onze arrangementen daarom ook graag aan naar jouw wensen. Mail naar info@slagroomtilburg.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

*Ondanks dat onze keuken de producten met veel zorg bereidt en ten allen tijde kruisbesmetting zal proberen te voorkomen, blijft dit uiteraard mensenwerk.