Vacatures

Solliciteer nu!

Naam
MM slash DD slash JJJJ

Hou jij ervan om mensen in de watten te leggen? Ben jij op een feestje of verjaardag altijd degene die zorgt dat de beste muziek aanstaat, de lekkerste drankjes gedronken worden en iedereen aan het genieten is? Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de bediening die enthousiast worden van het serveren van de beste speciaalbieren en niet bang zijn om door te werken. 

Bij Slagroom kom je te werken op het meest diverse plein van Tilburg. Van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht staan wij klaar om onze gasten het beste te geven wat wij te bieden hebben. Daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis tosti’s of avondeten, goede naborrels en een supergezellig team! 

Enthousiast geworden? Solliciteer nu via het formulier!

Wil jij naast je school een bijbaantje in de horeca? Wij zoeken foodrunners (vanaf 16 jaar) om ons gezellige team te komen versterken! Jij bent verantwoordelijk om het eten van de keuken naar de gasten te brengen en tovert zo een glimlach op de gezichten van onze gasten! Solliciteren kan via het formulier!

Slagroom bevindt zich op het leukste en drukste plein van Tilburg. Het Piusplein is een plek waar heel Tilburg gedurende de week samenkomt om lekker te eten, drinken en borrelen.Slagroom is een eet-, bier- borrel- en terrascafé met vele evenementen voor de deur. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste floormanager (38 uur).Slagroom bestaat al ruim 12,5 jaar. Na al die jaren zijn wij nog steeds dagelijks bezig met verbeteren om toch weer dat toffe biertje op de kaart te zetten, om net weer dat ene verrassende gerecht te serveren en kritisch te kijken naar onze werkprocessen.Daar hebben we jouw hulp bij nodig!Jouw taken zullen bestaan uit:– Zelfstandig openen en sluiten- Aansturen 30+ medewerkers- Bar- en bedieningswerkzaamheden- Personeelsplanning- organiseren van evenementen- operationele processen bewaken en optimaliseren- Zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer- Samen met het managementteam de koers uitzettenWat verwachten we van jou:– Je neemt initiatief- Je vindt het leuk om zowel in de avond als overdag te werken- Werken in het weekend en de schoolvakanties zou geen probleem moeten zijn- Representatief Je geniet van het omgaan met gasten en collega’s- Spreekt de Nederlandse taal vloeiend en je kan je verstaanbaar maken in het Engels- Positieve instelling, maar kan ook kritisch en verantwoordelijkheid zijn wanneer dat nodig is- Vervangt de manager bij zijn afwezigheid- Je houdt van de horeca en hebt plezier in het werkWat maakt deze vacature van Slagroom | Eten & Drinken zo interessant?Slagroom is een , eet-, bier-, borrel- en terrascafé in één. Dit zorgt voor veel diversiteit in gasten en sfeer. Ons team is gezellig en informeel. Het borreltje na het werk en de verschillende personeelsborrels dragen hier natuurlijk aan bij. Daarnaast is erVoor jou als floormanager is er veel vrijheid voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.Wat bieden wij jou:– Salaris in overleg- Afwisselende werkzaamheden binnen een jong en fijn team- gezelligheid en personeelsborrels- Personeelskorting bij Slagroom en vier andere zaken in en om TilburgGeinteresseerd? Laat je gegevens achter in het formulier of stuur je VC en motivatie naar info@slagroomtilburg.nl.

Solliciteer nu!

Naam
MM slash DD slash JJJJ

Op het mooiste plein van Tilburg is het nooit saai. Van ’s ochtends vroeg starten met een ontbijtje op het zonovergoten terras tot diep in nacht borrelen aan de bar. Slagroom zit hier middenin en wordt mogelijk gemaakt door een hecht team van ongeveer 30 jonge medewerkers, die dag en nacht klaarstaan voor onze gasten.Wij staat voor net dat toefje extra. Net wat meer kwaliteit, net wat vlotter en waar het ambacht van koken nog centraal staat! Wereldberoemd in Tilburg vanwege de grote en diverse voorraad speciaalbier, onze befaamde tosti’s, malse spareribs en natuurlijk de Brewmaster Dinners, waar de bier-spijscombinatie centraal staat. Dat doen wij, zoals gezegd, met een hecht team van ongeveer 30 jonge mensen. En dat team heeft jou nodig! Wij zoeken naar een fulltime (38 uur per week) zelfstandig werkend kok. Ben jij de keukenvrouw- of man die wij zoeken?

Wie zoeken wij? Iemand die:

 • Van doorwerken houdt;
 • Meedenkt over de menukaart;
 • Meedenkt over concepten binnen Slagroom;
 • Gerechten kan bereiden volgens recept;
 • Al enige ervaring heeft in de horeca;
 • Bestellingen van gasten doorgeeft en gereed maakt;
 • Bestellingen voor leveranciers plaatst en de voorraad beheert;
 • Weet wat de HACCP-normen zijn en zich daaraan houdt;
 • De personeelsplanning beheert;
 • Leiding kan geven en op de voorgrond durft te treden;
 • De kwaliteit van gerechten bewaakt.

Wat bieden wij? Als je bij ons komt werken dan:

 • Salariëring conform horeca cao;
 • Kom je terecht in een gemotiveerd, jong team;
 • Is er ruimte voor eigen inbreng;
 • Zijn er kansen voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling;
 • Krijg je personeelskorting op eten en drinken;
 • Krijg je korting bij Arbies Beach House, Rix, Brandpunt en Bolle.

Solliciteren

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden om bij ons te komen werken. Vul het formulier in of stuur een korte motivatie en cv naar keuken@slagroomtilburg.nl.

Wil jij werken in een gezellige omgeving en hou jij van koken? Solliciteer dan nu op de vacature van keukenmedewerker. Wij zijn op zoek naar zowel full-time als part-time medewerkers!Solliciteer nu via het formulier!

Slagroom is altijd op zoek naar afwassers (> 15 jaar) om ons leuke team te komen versterken. Daarnaast zijn er altijd doorgroeimogelijkheden naar de keuken of de bediening. Wil jij komen werken in het leukste team van Tilburg? Vul dan het formulier in en wie weet zien wij jou snel!