Hertog Jan Genootschap

De heerlijke bieren van Hertog Jan verdienen het om met de grootste zorg geserveerd te worden, in een omgeving die past bij het hoogste gastheerschap. Waar ze met liefde en kunde worden getapt, op de juiste temperatuur en in hun eigen glazen. Dat tref je allemaal aan bij Het Genootschap van Hertog Jan. Een selectie van cafés waarvan we weten dat ze aan de hoogste normen voldoen. Als we iets bijzonders ondernemen, een nieuw speciaalbier introduceren of een evenement organiseren, dan doen we dat graag in deze cafés. Ze zijn verdeeld over heel Nederland, zodat er altijd wel één bij je in de buurt is.

Sinds 1 mei 2018 is Slagroom | Eten & Drinken lid van het Genootschap. Zoals eerder genoemd zijn wij al een aantal jaren bezig met “speciaal” bieren en een aantal gerelateerde arrangementen, waaronder een High-Beer en de Brewmaster Dinners. Hierin onderscheiden wij ons ten opzichte van menig café in Tilburg en omgeving. Omdat wij voor een totaal beleving gaan, wordt het personeel intern getraind om de bierkennis bij de gasten over te kunnen brengen.

Mijn favoriete Hertog Jan-bier? Bijna vanzelfsprekend zou ik haast zeggen, de Hertog Jan Grand Prestige met als klein hoogtepuntje ieder jaar de serie Vatgerijpt.

Björn Jansen, Eigenaar

Ook de diversiteit aan bieren, waar natuurlijk alle bieren van Hertog Jan niet ontbreken, zal zeker bijgedragen hebben om toe te mogen treden bij het Genootschap van Hertog Jan. Maar zeker niet onbelangrijk is de trots waarmee wij het Horeca-vakmanschap uitvoeren en het Genootschap zien als een blijk van waardering hiervoor.