Beer at the Beach

De derde editie van Beer at the Beach wordt een feit op
zaterdag 14 september 2024!

Proefglaasjes met unieke speciaalbieren van verschillende brouwerijen die zelf naar Arbie’s komen! Natuurlijk is er ook aan andere lekkere drankjes en aan een goede borrelhap gedacht: Beer at the Beach staat namelijk in het teken van food, beers en beachy vibes! Kortom een beachy zaterdagmiddag (14:00u tot 20:00u) met speciaalbier, zomerse muziek van onze DJ, uitgebreide wijnbar, Gin-Tonic bar, vermaak voor de kids en natuurlijk lekker fingerfood! Zet je hem vast in je agenda?

Beer at the Beach is een samenwerking tussen Slagroom Eten & Drinken, Arbie’s Beachhouse, en Nico’s BBQ Smokehouse. Het beste van drie werelden gecombineerd!

Praktische informatie

  • Zaterdag 14 september
  • Van 14:00u tot 20:00u
  • Bij Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot
  • Rauwbrakenweg 38 – 5056 EJ Berkel-Enschot
  • Gratis entree
  • Bij binnenkomst haal je een proefglaasje en muntjes voor eten en drinken waarmee je alles kan proeven wat je wenst!
  • Na 20:00u zijn de stretchtenten van Arbie’s nog gewoon geopend voor een eventuele after-borrel. De brouwerijen gaan dan rustig inpakken.

De Brouwerijen

De volgende brouwerijen komen naar Beer at the Beach met hun lekkerste speciaalbieren! Ze nemen allerlei soorten mee, voor ieder wat wils. Van een zomerse tripel tot een smaakvolle IPA! Vanwege de grootte van de proefglaasjes kun je er meer dan genoeg proberen. Houd vooral ook je Untappd account bij de hand!

Brouwerij Kees

Pure & Craft: dat is waar Kees Bubberman, eigenaar van Brouwerij Kees voor staat. Met zijn vertrouwde brouwteam creëert hij verrassende bieren met gedurfde smaken van de best mogelijke en constante kwaliteit. Klassieke stijlen gebrouwen, met een eigen twist, vol van karakter en verrassend van smaak.

Brouwerij Eeuwige jeugd

De Eeuwige Jeugd maakt geen toverdrank waar je pardoes weer jong van wordt of grootste krachten van krijgt. Dat heb je allemaal ook niet nodig vinden ze, want je bent in hun ogen al een superheld, maar zelfs Batman heeft soms een sidekick nodig. Bij Brouwerij De Eeuwige Jeugd geloven ze dat ontspanning en sensatie de ingrediënten zijn voor een beetje brouwerij in je leven!

Frontaal Brewing Company

Begonnen in een zeecontainer, uitgegroeid tot waar ze nu staan! Ze zijn een brouwerij die staan voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten en de vrijheid waarin ze handelen in de brouwerij. Cheers! Beer for Thought!

LOC Brewery

LOC Brewery is in 2014 ontstaan uit het enthousiasme voor ambachtelijk bier. Met beperkte middelen en veel gedoneerde en geritselde spullen is er in een paar jaar tijd een serieuze brouwerij ontstaan. De hobby werd een passie en de passie werd een serieuze onderneming. Inmiddels brouwt LOC Brewery eigenzinnige topbieren zonder compromissen en is daarmee onderscheidend in smaak en kwaliteit. Hun bieren gaan de hele wereld over!

Brouwerij Eleven

Bij Brouwerij Eleven in Utrecht staat samenwerking centraal: samen een mooi bier brouwen is hun passie. Goede sfeer en hun gedeelde liefde voor ambacht van het bierbrouwen, dat proef je! Ze brouwen zelf een uitgebreid palet aan smaken: van zachte, fruitige NEIPA’s tot een barrel aged barley wine. Brouwerij Eleven staat voor passie en perfectie. Gepassioneerd de mooiste bieren maken en deze optimaliseren. Ze brouwen voornamelijk stevig gehopte bieren, zoals de IPA en NEIPA, omdat ze daar zelf fan van zijn. Maar ze zijn ook gek op (het brouwen van) een pikzwarte stout, met een krachtige bittere afdronk. Ze streven naar de beste kwaliteit, van binnen en van buiten.

OEDIPUS Brewing

Het verhaal van Oedipus begon – je raadt het niet – met het drinken van bier. Dat wil zeggen: het drinken van veel verschillende bieren van brouwerijen over de hele wereld. Ze ontdekten een scala aan smaken die ze in Nederland niet gewend waren te drinken. Hun eigen liefde voor bier, en de blootstelling aan een verscheidenheid van alternatieve smaaksensaties, motiveerde hen om deel uit te maken van een biergemeenschap waar gelijkgestemde mensen genieten van de schoonheid en diversiteit van deze drank. Vanaf dat moment werd hun missie duidelijk: het Nederlandse bierlandschap transformeren door kwaliteitsbier beschikbaar en aantrekkelijk te maken voor iedereen!