Onze keuken bestaat uit zo’n 10-15 jonge en gemotiveerde medewerkers, stuk voor stuk harde werkers met een passie voor de horeca. Die passie uit zich overigens zowel op de vloer als in hun vrije tijd.
Ben jij onze nieuwe chef-kok?
Als chef-kok bij Slagroom krijg je alle ruimte om te experimenteren en jouw kennis, kunde en creativiteit om te zetten in de perfecte beleving van iedere gast op ieder moment van de dag.
Daarnaast willen we met Slagroom een volgende stap gaan zetten richting de toekomst! Een mooie kans voor jou om dit avontuur met ons aan te gaan. Klik op het pijltje of swipe naar links om de vacature te ontdekken!
Hoe ziet je week eruit?
Op maandag begint je week met de wekelijkse managementvergadering, waarna je even op kantoor gaat zitten om de roosters te regelen voor die week en wat recepten gaat uitwerken. Om een uurtje of vier ben je klaar en proef je met Jelmer en Björn, de bedrijfsleider en de eigenaar, een aantal bieren die je gaat combineren met een heerlijk gerecht tijdens het Brewmaster Dinner. Dinsdag is je vrije dag en woensdagmiddag draai je een lekkere lunch en pak je nog even een deel van het diner mee. Op donderdag en vrijdag sta je ook de beste gerechten voor de gasten te maken en werk je een net begonnen collega in. Zaterdagavond sta je tijdens het diner te vlammen en serveer je een vol terras en geef je een groep van 25 man mee, die hun keuzes vooraf hebben doorgegeven. Een eitje voor jou! Om half elf ben je klaar en drink je een paar welverdiende naborrels op het terras met je collega’s. Zondag geniet je van je vrije dag.
Hoe ziet ons team eruit?
Samen met Jelmer en Nayrone, de bedrijfsleider en assistent-bedrijfsleider, en Björn, de eigenaar, vorm je het management van onze mooie zaak.
Wie zoeken wij?
Iemand die…
…met ons de volgende stap in de toekomst wil zetten
..calculaties en begrotingen opstelt, eventueel met de bedrijfsleider
…meedenkt over concepten binnen Slagroom,
…al enige ervaring heeft in de horeca,
…recepten bedenkt en ontwikkelt
…bestellingen voor leveranciers plaatst en de voorraad beheert,
…weet wat de HACCP-normen zijn en zich daaraan houdt,
…de personeelsplanning beheert,
…leiding kan geven en op de voorgrond durft te treden, en
…kwaliteit en consistentie van gerechten bewaakt.
Wat krijg jij ervoor terug?
Als je bij ons komt werken, dan…
…ontvang je een goed salaris
…kom je terecht in een gemotiveerd en ambitieus team,
…is er alle ruimte voor eigen inbreng,
…zijn er kansen voor jouw persoonlijke groei en zelfontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als management
…heb je goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Spreken we jou binnenkort onder het genot van een bakje koffie? Klik op de knop hieronder of stuur een mailtje naar manager@slagroomtilburg.nl.
Solliciteer nu!