Vacatures

Solliciteer nu!

Naam
MM slash DD slash JJJJ

Hou jij ervan om mensen in de watten te leggen? Ben jij op een feestje of verjaardag altijd degene die zorgt dat de beste muziek aanstaat, de lekkerste drankjes gedronken worden en iedereen aan het genieten is? Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de bediening die enthousiast worden van het serveren van de beste speciaalbieren en niet bang zijn om door te werken.

Bij Slagroom kom je te werken op het meest diverse plein van Tilburg. Van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht staan wij klaar om onze gasten het beste te geven wat wij te bieden hebben. Daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis tosti’s of avondeten, goede naborrels en een supergezellig team!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu via het formulier!

Wil jij naast je school een bijbaantje in de horeca? Wij zoeken foodrunners (vanaf 16 jaar) om ons gezellige team te komen versterken! Jij bent verantwoordelijk om het eten van de keuken naar de gasten te brengen en tovert zo een glimlach op de gezichten van onze gasten! Solliciteren kan via het formulier!

Slagroom bevindt zich op het leukste en drukste plein van Tilburg. Het Piusplein is een plek waar heel Tilburg gedurende de week samenkomt om lekker te eten, drinken en borrelen.Slagroom is een eet-, bier- borrel- en terrascafé met vele evenementen voor de deur. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste floormanager (38 uur).Slagroom bestaat al ruim 12,5 jaar. Na al die jaren zijn wij nog steeds dagelijks bezig met verbeteren om toch weer dat toffe biertje op de kaart te zetten, om net weer dat ene verrassende gerecht te serveren en kritisch te kijken naar onze werkprocessen.Daar hebben we jouw hulp bij nodig!Jouw taken zullen bestaan uit:– Zelfstandig openen en sluiten- Aansturen 30+ medewerkers- Bar- en bedieningswerkzaamheden- Personeelsplanning- organiseren van evenementen- operationele processen bewaken en optimaliseren- Zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer- Samen met het managementteam de koers uitzettenWat verwachten we van jou:– Je neemt initiatief- Je vindt het leuk om zowel in de avond als overdag te werken- Werken in het weekend en de schoolvakanties zou geen probleem moeten zijn- Representatief Je geniet van het omgaan met gasten en collega’s- Spreekt de Nederlandse taal vloeiend en je kan je verstaanbaar maken in het Engels- Positieve instelling, maar kan ook kritisch en verantwoordelijkheid zijn wanneer dat nodig is- Vervangt de manager bij zijn afwezigheid- Je houdt van de horeca en hebt plezier in het werkWat maakt deze vacature van Slagroom | Eten & Drinken zo interessant?Slagroom is een , eet-, bier-, borrel- en terrascafé in één. Dit zorgt voor veel diversiteit in gasten en sfeer. Ons team is gezellig en informeel. Het borreltje na het werk en de verschillende personeelsborrels dragen hier natuurlijk aan bij. Daarnaast is erVoor jou als floormanager is er veel vrijheid voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.Wat bieden wij jou:– Salaris in overleg- Afwisselende werkzaamheden binnen een jong en fijn team- gezelligheid en personeelsborrels- Personeelskorting bij Slagroom en vier andere zaken in en om TilburgGeinteresseerd? Laat je gegevens achter in het formulier of stuur je VC en motivatie naar info@slagroomtilburg.nl.

Solliciteer nu!

Naam
MM slash DD slash JJJJ

Als zelfstandig werkend kok bij Slagroom ben je een essentieel lid van ons gepassioneerde keukenteam. Je hebt een belangrijke rol in het bereiden en presenteren van smaakvolle gerechten die onze gasten keer op keer weten te verrassen. 

Over Slagroom Eten & Drinken

Slagroom Eten & Drinken is een inmiddels bekende dynamische horecalocatie op het Piusplein in Tilburg. Hartje centrum verzorgen we voor een brede doelgroep dagelijks lunch, diner en borrel. We hebben een heerlijk groot en zonnig terras, waardoor er altijd leven in de brouwerij is. Als je bij Slagroom binnenstapt ontdek je een warme ambiance, de Brabantse gezelligheid en een hele wereld aan speciaalbieren (die bovendien op unieke wijze in onze gerechten verwerkt worden)! Authentiek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral ontzettend gastvrij! Ons ruime assortiment aan speciaalbieren wordt verwerkt in de gerechten die we serveren. We hechten waarde aan beleving, sfeer en aan persoonlijk contact met onze gasten. Ons team is hecht en bestaat uit zeer gemotiveerde toppers. We zouden het fantastisch vinden als je daar onderdeel van wordt en we samen voor de allerbeste gastbeleving kunnen zorgen!

Functieomschrijving

Je gaat als zelfstandig werkend kok aan de slag in de keuken van Slagroom. De functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Dat doen we graag in overleg met jouw wensen. De volgende werkzaamheden kunnen onderdeel zijn van je dag:

  • De planning maken van de dagelijkse bezigheden van het keukenteam
  • Bestellingen plaatsen bij onze leveranciers
  • Medewerkers en leerlingen begeleiden in hun functie
  • Inkoop bijhouden en voorraadbeheer regelen
  • Signaleren van bijzonderheden of storingen. Met andere woorden: je zorgt ervoor dat een dag in de keuken voor iedereen zo soepel en vlekkeloos mogelijk kan verlopen.
  • Gerechten bereiden naar recept en de kwaliteit bewaken van alle gerechten die op een dag de keuken verlaten

Wie zoeken wij?
Het zou fantastisch zijn als je…

  • …bekend bent met de HACCP-normen
  • …ervaring hebt met leidinggeven aan een team
  • …goed tegen een lange rij keuken bonnen kunt en daar niet van in de stress raakt
  • …iemand bent die van aanpakken houdt
  • …een echte teamplayer bent, we doen het immers samen

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om je intern en extern verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan gastronomie trainingen op een externe locatie of aan het worden van leermeester zodat je daarna stagiaires kunt begeleiden.
  • Altijd twee dagen in de week vrij (klinkt misschien logisch maar we weten inmiddels dat het niet overal zo gaat in de horeca).
  • Beschikbaarheid in overleg. Het is geen probleem om vrij te vragen voor een festival op vakantie. Zolang het in overleg gebeurt, is er veel mogelijk.
  • Een marktconform salaris, flexibel naar ervaring
  • Een gezellig, jong, hecht en gemotiveerd team om leiding aan te geven.
  • Korting bij meerdere horecazaken op het Piusplein en bij Arbie’s Beachhouse!

 Interesse?

Je kunt vast een mooie motivatiebrief schrijven, maar het belangrijkste vinden we dat er een goede klik is en dat we je persoonlijk even kunnen spreken. Dus heb je interesse? Stuur je CV naar info@slagroomtilburg.nl zodat we een kennismakingsgesprek en eventuele proefdagen in kunnen plannen. Als je het alsnog fijn vindt om je motivatie op voorhand toe te lichten, mag dat natuurlijk altijd. Ook voor vragen kun je ons altijd mailen!

Als souschef van Slagroom ben je de rechterhand van onze chef-kok en ondersteunt hem of haar met het coördineren van zowel de dagelijkse werkzaamheden als met werkzaamheden die belangrijk zijn op de lange termijn, zoals het maken van een nieuwe kaart en het trainen van personeel.

Over Slagroom Eten & Drinken

Slagroom Eten & Drinken is een inmiddels bekende dynamische horecalocatie op het Piusplein in Tilburg. Hartje centrum verzorgen we voor een brede doelgroep dagelijks lunch, diner en borrel. We hebben een heerlijk groot en zonnig terras, waardoor er altijd leven in de brouwerij is. Als je bij Slagroom binnenstapt ontdek je een warme ambiance, de Brabantse gezelligheid en een hele wereld aan speciaalbieren (die bovendien op unieke wijze in onze gerechten verwerkt worden)! Authentiek, ambachtelijk, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral ontzettend gastvrij! We hechten waarde aan beleving, sfeer en aan persoonlijk contact met onze gasten. Die fijne gasten weten ons onder ander te vinden voor de beroemde Brewmaster Dinners, de befaamde Slagroom tosti’s en de zeer gevarieerde dinerkaart. Ons team is hecht en bestaat uit zeer gemotiveerde toppers. We zouden het fantastisch vinden als je daar onderdeel van wordt en we samen voor de allerbeste gastbeleving kunnen zorgen!

Functieomschrijving

Als souschef bij Slagroom heb je gevarieerde verantwoordelijkheden.

  • Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning
  • Je denkt mee over de nieuwe kaart, nieuwe gerechten en bijbehorende recepten
  • Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers en houdt de inkoop bij
  • Je begeleidt medewerkers en leerlingen in hun functie
  • Je bereidt gerechten naar recept en bewaakt de kwaliteit van alle gerechten die op een dag de keuken verlaten
  • Je denkt mee over het concept van Slagroom

Wie zoeken wij?
Het zou fantastisch zijn als je…

  • …bekend bent met de HACCP-normen
  • …ervaring hebt met leidinggeven aan een team en op de voorgrond durft te treden
  • …ervaring hebt als kok in de horeca
  • …goed tegen een lange rij keuken bonnen kunt en daar niet van in de stress raakt
  • …iemand bent die van aanpakken houdt
  • …een echte teamplayer bent, we doen het immers samen

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om je intern en extern verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan gastronomie trainingen op een externe locatie of aan het worden van leermeester zodat je daarna stagiaires kunt begeleiden.
  • Altijd twee dagen in de week vrij (klinkt misschien logisch maar we weten inmiddels dat het niet overal zo gaat in de horeca).
  • Beschikbaarheid in overleg. Het is geen probleem om vrij te vragen voor een festival op vakantie. Zolang het in overleg gebeurt, is er veel mogelijk.
  • Een marktconform salaris, flexibel naar ervaring.
  • Een gezellig, hecht en gemotiveerd team om leiding aan te geven.
  • Korting bij meerdere horecazaken op het Piusplein en bij Arbie’s Beachhouse!

Interesse?

Je kunt vast een mooie motivatiebrief schrijven, maar het belangrijkste vinden we dat er een goede klik is en dat we je persoonlijk even kunnen spreken. Dus heb je interesse? Stuur je CV naar info@slagroomtilburg.nl zodat we een kennismakingsgesprek en eventuele proefdagen in kunnen plannen. Als je het alsnog fijn vindt om je motivatie op voorhand toe te lichten, mag dat natuurlijk altijd. Ook voor vragen kun je ons altijd mailen!

Als afwasser bij Slagroom zorg je ervoor dat onze keuken draaiende kan blijven. Je draagt bij aan de gastervaring en kunt na een tijdje – als je dat leuk vindt – altijd doorstromen naar keuken of bediening.

Wat zoeken we?

We zijn bij Slagroom op zoek naar een afwasser die…

  • Enthousiast is en zin heeft om de handen uit de mouwen te steken.
  • Leergierig is, want alles is te leren, ervaring is dus niet noodzakelijk
  • Flexibel inzetbaar is, bij voorkeur twee middagen/avonden (of meer natuurlijk) waarvan één dagdeel op vrijdag, zaterdag of zondag.

Wat bieden wij?

  • Beschikbaarheid in overleg.
  • Een gezellig, jong, hecht en gemotiveerd team.
  • Korting bij meerdere horecazaken op het Piusplein en bij Arbie’s Beachhouse!
  • Doorgroeimogelijkheden naar keuken of bediening als je dat leuk vindt

 Interesse?

Leuk! Stuur een mailtje naar info@slagroomtilburg.nl zodat we een kennismakingsgesprek en eventuele proefdagen in kunnen plannen. Ook voor vragen kun je ons altijd mailen!

Over Slagroom Eten & Drinken

Slagroom Eten & Drinken is een inmiddels bekende dynamische horecalocatie op het Piusplein in Tilburg. Hartje centrum verzorgen we voor een brede doelgroep dagelijks lunch, diner en borrel. We hebben een heerlijk groot en zonnig terras, waardoor er altijd leven in de brouwerij is. Als je bij Slagroom binnenstapt ontdek je een warme ambiance, de Brabantse gezelligheid en een hele wereld aan speciaalbieren! Authentiek, ambachtelijk, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral ontzettend gastvrij! We hechten waarde aan beleving, sfeer en aan persoonlijk contact met onze gasten. Die fijne gasten weten ons onder ander te vinden voor de beroemde Brewmaster Dinners, de befaamde Slagroom tosti’s en de zeer gevarieerde dinerkaart. Ons team is hecht en bestaat uit zeer gemotiveerde toppers. We zouden het fantastisch vinden als je daar onderdeel van wordt en we samen voor de allerbeste gastbeleving kunnen zorgen!

Als chef-kok bij Slagroom ben je de drijvende kracht achter onze keuken. Je leidt het keukenteam met deskundigheid en passie en bent daarbij eindverantwoordelijk voor onder andere de inhoud van de menukaart, de presentatie van de gerechten, het trainen van personeel en de dagelijkse gang van zaken in onze keuken. Daarnaast mag je ook altijd meedenken over trends, ontwikkelingen, de toekomst en nog veel meer!

Over Slagroom Eten & Drinken

Slagroom Eten & Drinken is een inmiddels bekende dynamische horecalocatie op het Piusplein in Tilburg. Hartje centrum verzorgen we voor een brede doelgroep dagelijks lunch, diner en borrel. We hebben een heerlijk groot en zonnig terras, waardoor er altijd leven in de brouwerij is. Als je bij Slagroom binnenstapt ontdek je een warme ambiance, de Brabantse gezelligheid en een hele wereld aan speciaalbieren (die bovendien op unieke wijze in onze gerechten verwerkt worden)! Authentiek, ambachtelijk, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral ontzettend gastvrij! We hechten waarde aan beleving, sfeer en aan persoonlijk contact met onze gasten. Die fijne gasten weten ons onder ander te vinden voor de beroemde Brewmaster Dinners, de befaamde Slagroom tosti’s en de zeer gevarieerde dinerkaart. Ons team is hecht en bestaat uit zeer gemotiveerde toppers. We zouden het fantastisch vinden als je daar onderdeel van wordt en we samen voor de allerbeste gastbeleving kunnen zorgen!

Functieomschrijving

Als chef-kok bij Slagroom…

  • …vernieuw en ontwikkel je het menu
  • …ben je onderdeel van het managementteam en werk je samen om bedrijfsdoelstellingen te behalen
  • …neem je deel aan de wervingsactiviteiten voor nieuw personeel
  • …fungeer je als essentiële schakel tussen het management van de keuken en het management van de bediening
  • …ben je altijd vrij om innovatieve ideeën aan te dragen

…ben je eindverantwoordelijk voor de personeelsplanning

  • …ben je eindverantwoordelijk voor de inkoop en de bestellingen
  • …denk je mee over het concept van Slagroom
  • …begeleid je het keukenteam en leidt je ook personeel op
  • …kijk je mee naar zaken als budgetten, het verminderen van voedselverspilling en nog veel meer
  • …ben je stressbestendig, communiceer je duidelijk, ben je een echte teamplayer
  • …ben je bekend met de HACCP-normen

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om je intern en extern verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan gastronomische trainingen op een externe locatie.
  • Altijd twee dagen in de week vrij (klinkt misschien logisch maar we weten inmiddels dat het niet overal zo gaat in de horeca).
  • Beschikbaarheid in overleg. Iedereen heeft immers vakantie nodig om goed te kunnen presteren.
  • Goede en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden die we graag toelichten tijdens een gesprek.
  • Een gezellig, hecht en gemotiveerd team om leiding aan te geven.
  • Korting bij meerdere horecazaken op het Piusplein en bij Arbie’s Beachhouse!

Interesse?

  • Je kunt vast een mooie motivatiebrief schrijven, maar het belangrijkste vinden we dat er een goede klik is en dat we je persoonlijk even kunnen spreken. Dus heb je interesse? Stuur je CV naar info@slagroomtilburg.nl zodat we een kennismakingsgesprek en eventuele proefdagen in kunnen plannen. Als je het alsnog fijn vindt om je motivatie op voorhand toe te lichten, mag dat natuurlijk altijd. Ook voor vragen kun je ons altijd mailen!