Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

arrangementen

High Beer

High Beer

Met gepaste trots presenteert Slagroom Eten & Drinken, onze High Beer. 

De High Beer bestaat uit het volgende;

Vijf proefglaasjes speciaal bier, waarbij de kastelein bij elk biertje wat informatie geeft, dit kan het alcohol percentage zijn, waar het vandaan komt, hoeveel soorten bier er in die reeks zijn of een leuke anekdote. 

Hierbij wordt een drie gangen menu geserveerd, te beginnen met een heerlijk borrelplateau met bierkaas, droge worst, bierham, een bierbitterbal en onze huisgemaakte piccalilly. 

Hierna het hoofdgerecht die bestaat een stokbroodje pulled-pork (licht pikant) en een focaccia lamsburger met Hertog Jan bierkaas. 

Om dit alles nog even af te sluiten, hebben we nog een klein dessert met ijs van La Trappe Wit en een chocoladebrownie met La Trappe Quadrupel erin verwerkt. 

Lust u geen bier of drinkt u geen alcohol, vraag dan naar onze alcoholvrije variant!


Prijs:  € 24,50

High Tea

High Tea

Gezellig keuvelen met vrienden en vriendinnen, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag. Onze High Tea is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden.

Gezellig kletsen en ondertussen genieten van verschillende zoete en hartige hapjes zoals: twee broodjes bestaande uit graved lax en kruidenroomkaas met komkommer, scones met gele room, huisgemaakte chocoladebrownie, hartige broodjes, kleine seizoensquiche, huisgemaakt appelgebakje en onze unieke mini tosti en natuurlijk wat chocolade.

Met de grote keuze uit diverse smaken thee komt het lummelen op je vrije middag helemaal tot zijn recht. 

- High tea €21,50
- High tea Prosecco €24,50
- High tea met ice dipping 1.0 of 2.0 €31.50
- High tea kleintje zoet €13,50 (niet verplicht te reserveren)

Brewmaster Diner

Brewmaster Diner

Het Brewmaster Dinner is een een knipoog naar de bekende Winemakers Dinners. 
Het initiatief is in het leven geroepen door Albert Schuermans (Drankenhandel Schuermans) & Björn Jansen (Slagroom Eten & Drinken). En met succes! Het Brewmaster Dinner biedt plaats aan +/- 50 gasten per avond. Om de twee maanden vindt er op dinsdag- en woensdagavond een editie plaats.

Verras je bourgondische ik, met een Brewmaster Dinner! Kom voor een ver(s)makelijke avond met een heerlijk 4-gangen diner begeleid door voortreffelijk en speciaal geselecteerd bier. 

De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en de chef-kok. Beiden zullen ze bij ieder gerecht uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren. Rond zes uur ’s avonds maken we ons op voor een smakelijke en vooral verrassende avond. Rond half zeven wordt de eerste gang geserveerd waarna de rest van de avond op een ongedwongen manier wordt voortgezet.


Prijs: € 34,50

Ice-dipping

Ice-dipping

Haal fruit door dippings en houd je ijstapa vijf seconden in de fondue met stikstof van -196 graden celsius. Zo wordt de buitenkant lekker koud en krokant en blijft het fruit fris en sappig. Combineer verschillende soorten dippings zoals slagroom, chocola en vruchten-coulies en maak meerdere laagjes en creëer zo je eigen ijs-tapas!

Vanaf  € 10,00 p.p.

Film & Food

Film & Food

Film & Food menu - €  27,50 (inclusief filmkaartje)

(klik hier om het film en food menu in pdf te zien)

Voorgerechten:

- Stokbroodje met kruidenboter
- Tomatensoep met ballen, pesto room en soepstengels
- Soep van het seizoen
- Nacho’s uit de oven met salsa, cheddar kaas en guacamole

Hoofdgerechten:

- Kipsaté van kippendijen met satésaus, kroepoek, atjar en frietjes
- Reuze Wienerschnitzel met champignonroomsaus of La Trappe Quadrupel biersaus, salade en frietjes
- Fish & chips, lekkerbekje met remouladesaus, zeekraal salade en frietjes
- Vegetarisch gerecht van het seizoen

Nagerechten:

- Chocolade droom 
- Huisgemaakt appelgebakje met slagroom
- Friandises 
- Bakje vers seizoen fruit met slagroom
- Ice dipping 1.0 of 2.0 Vanaf 2 personen te bestellen (meerprijs van € 5,- p.p.)

Film & Food menu deluxe €36.50 (inclusief filmkaartje)

Voorgerechten:

- La Trappe “Quadrupel” bordje
Lauwwarme Quadrupel bierham met Quadrupel biersaus, Quadrupel bitterbal, trappisten kaas van Quadrupel en popcorn van varkenspek

- Gravad Lax met rode biet en dille
Huis gezouten en gerijpte zalm met rode biet en dille geserveerd met remouladesaus

- Huisgemaakte vegetarische quiche van het seizoen
Wisselende vegetarische quiche, bekijk de krijtborden of informeer bij de bediening naar de quiche van het seizoen.

Hoofdgerechten:

- Hollandse Kogelbiefstuk
Geserveerd met champignonroomsaus of La Trappe Quadrupel biersaus, seizoen groenten en frietjes

- Spareribs
Huis gemarineerde spareribs, geserveerd met aïoli, koolsla en frietjes

- Zachtgestoomde Zalm
Met verse pasta, gepelde gamba’s, zeekraal en kreeftenjus

- Vegetarisch gerecht van het seizoen
Zie onze seizoenpagina voor het vegetarisch gerecht van het seizoen

Desserts:

- Kaasplateau “De Walhoeve” 
Een selectie van wisselde kazen van boerderij winkel “de Walhoeve” te Goirle. Geserveerd met huisgemaakte appelstroop en een heerlijke notenbroodje

- Schrobbeler vlaflip
Vlaflip van hangop met vanille, Schrobbeler advocaat, gel van Schrobbeler, huisgedraaid roomijs van Schrobbeler, geserveerd met een Schrobbeler bonbon van “Huize Geers”

- La Trappe Dessert
Bolletje huisgedraaid sorbetijs van Witte Trappist, donkere chocolade cup cake van Quadrupel met een botercrème van Dubbel en een Isidor bonbon van “Huize Geers”

- Ice Dipping 1.0 of 2.0 (vanaf 2 personen of meer te bestellen)

Back to top

Webdesign: Lawless & Lotski