Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

arrangementen

High Beer

High Beer

Met gepaste trots presenteert Slagroom eten & drinken, onze high beer!

De High beer is tegenwoordig erg populair. Als een van de voorlopers, blijven wij graag vernieuwen. Zeker op het gebied van speciaal bier. Onze High beer is daarom ook elke keer weer anders. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal proefglaasjes speciaal bier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elke biertje vertelt hij/zij een verhaal, passend bij het bier, dat wordt geproefd. 

Ondertussen komt de eerste gang op tafel: een bierplateau met heerlijke streekproducten, waarin diverse soorten bier zijn verwerkt. Samen met onze huisgemaakte piccalilly vormt dit een uniek voorgerecht. 

Hierna volgt het hoofdgerecht, wat bestaat uit twee heerlijke soorten brood, geserveerd met goed vlees. Pikante pulled-pork en een lamsburger, afgetopt met Hertog Jan bierkaas. 

Als kers op de taart (of in dit geval op de La Trappe Quadrupel brownie) hebben we nog een klein dessert met ijs van La Trappe Wit en een brownie met Quadrupel erin verwerkt. 

Met de auto? Vraag naar onze non-alcoholische High beer! 


Prijs:  € 24,50

High Tea

High Tea

Gezellig bijkletsen en happen met vrienden en/of vriendinnen. Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een dagje uit. Onze High Tea is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden.

Met de grote keuze uit diverse smaken thee komt het keuvelen op je vrije middag helemaal tot zijn recht. 

- High Tea                                                21,50
- High Tea met prosecco                         24,50
- High Tea met ice-dipping 1.0 of 2.0      31.50

Brewmaster Dinner

Brewmaster Dinner

Het Brewmaster Dinner is een een knipoog naar de bekende Winemakers Dinners. 
Het initiatief is in het leven geroepen door Albert Schuermans (Drankenhandel Schuermans) & Björn Jansen (Slagroom Eten & Drinken). En met succes! Het Brewmaster Dinner biedt plaats aan +/- 50 gasten per avond. Om de twee maanden vindt er op dinsdag- en woensdagavond een editie plaats.

Verras je bourgondische ik, met een Brewmaster Dinner! Kom voor een ver(s)makelijke avond met een heerlijk 4-gangen diner begeleid door voortreffelijk en speciaal geselecteerd bier. 

De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en de chef-kok. Beiden zullen ze bij ieder gerecht uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren. Rond zes uur ’s avonds maken we ons op voor een smakelijke en vooral verrassende avond. Rond half zeven wordt de eerste gang geserveerd waarna de rest van de avond op een ongedwongen manier wordt voortgezet.


Prijs: € 34,50

Ice-dipping

Ice-dipping

Haal het fruit door verschillende dippings en houdt je ijs-tapas vijf seconden in de fondue met stikstof van -196 graden Celsius. Zo wordt de buitenkant lekker krokant en blijft het fruit fris en sappig. Combineer verschillende soorten dippings zoals slagroom, chocola en vruchten-coulies en maak meerdere laagjes. Zo creëer je jouw eigen ijs-tapas!

Vanaf  € 10,00 p.p. (Klik hier om de verschillende mogelijkheden te bekijken)

Film & Food

Film & Food

Eerst gezellig dineren en daarna naar de film? In samenwerking met Pathé hebben wij het film & food menu. Geniet eerst van een drie-gangen diner (deluxe of lekker gewoon). Het filmkaartje zit inbegrepen bij beide menu's.

Film & Food menu - €  27,50 (inclusief filmkaartje)

(klik hier om het film en food menu in pdf te zien)

Film & Food menu deluxe €36.50 (inclusief filmkaartje)

(klik hier om het film en food deluxe menu in pdf te zien)


Back to top

Webdesign: Lawless & Lotski